aecsoftware.ro s-a format din dorinta de a crea un marketplace al produselor software destinate industriei constructiilor din Romania. Un loc in care sa gasesti exact ce iti trebuie, fie ca este un program de certificare energetica sau un program complex de arhitectura. Am lucrat multi ani alaturi de ingineri din diverse ramuri (inginerie civila, infrastructura, instalatii, etc.) si am observat lipsa unei platforme de tip marketplace in care sa se regaseasca o larga varietate de produse in domeniu.

Noi am construit acest loc pentru ca tu sa gasesti tot ce cauti fara efort. Exploreaza in ritmul tau si lasa-ne sa stim daca ai nevoie de ceva in plus. Gasesti informatii despre cum sa faci asta in pagina de Contact. 

Daca te intrebi ce este un Marketplace, iti raspundem noi: Marketplace este un loc unde multe magazine online se adună pentru a-și vinde produsele. Un fel de piață virtuală, dacă vrei. Așa cum la piață ai mulți producători care vin, fiecare cu marfa lui, să vândă cumpărătorilor, așa și pe un marketplace vin multe magazine online și îți expun oferta.